Inspiratieworkshop

Pimp je leesles!

Vorige Artikel 6 van 11 Volgende

Pimp je leesles!

Voor wie?

Leerkrachten, intern begeleiders, zorgcoördinatoren, taal-/leesspecialisten en remedial teachers van (speciale)basisscholen van groep 3 t/m 8 die hun kennis op het gebied van motiverend en planmatig werken aan technisch lezen in relatie tot onderwijsbehoeften van hun leerlingen willen uitbreiden. En morgen al een inspirerende en motiverende leesles willen geven, of hun collega's morgen al willen voeden met inspirerende ideeën! Ook voor de jongens in de klas!

Korte inhoud

Je kent ze vast wel: de leerlingen die tijdens de leestijd meer voor de boekenkast staan dan dat ze lezen. Of de leerlingen die van alles doen, behalve lezen. Ken ik het leesgedrag van mijn leerlingen? En als ik het ken, welk leerkrachtgedrag hoort daar dan bij? Hoe motiveer ik ál mijn leerlingen om te lezen? Hoe verhoog ik mijn leesopbrengsten zonder methode? Of hoe zet ik mijn methode optimaal in? En hoe krijg ik mijn jongens aan het lezen?

Wat?

In een dag worden de volgende onderdelen behandeld:

-Hoe pimp ik mijn leesles?

-Leesgedrag van leerlingen en daarop afgestemd leerkrachtgedrag

-Een rijke leesomgeving: tijd om een boek te lezen, te kiezen en erop te reageren.

-Onderwijsbehoeften van de diversiteit aan leerlingen

Wanneer?

Nader te bepalen

Waar?

Deze workshop kan op locatie gegeven worden. Voor informatie neemt u contact op met trainer Terry van de Beek via info@dyadon.nl of via 06-34588267.

Kosten?

€600,- per dagdeel inclusief voorbereiding en exclusief reiskostenvergoeding á €0,28/km

 

© 2014 - 2022 De Dyslexie-Express | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel