Kennismaken

Mijn naam is Terry van de Beek, eigenaar van de Dyslexie-Express met een ruime ervaring in het trainen en adviseren op het gebied van goed taal- en leesonderwijs en dyslexie. Ik heb vol passie ouderavonden over dyslexie en diverse taalthema’s geleid, werkte enthousiast als trainer voor verschillende externe werkgevers en begeleidde en inspireerde scholen bij het opzetten en uitvoeren van een taal- of dyslexiebeleidsplan. Ik ontwikkel lesmaterialen graag zelf en het liefst op maat. Ik geef ze ook zelf uit en ben daarmee uniek in Nederland! Zie hiervoor www.dyslexie-express.nl.

Ik ben lid van de Vereniging van Taalspecialisten en dyslexiespecialist en ben zowel in het basisonderwijs als in het voortgezet onderwijs werkzaam. Mede hierdoor heb ik een brede kijk op taalproblemen en dyslexie vanaf de eerste signaleringen en interventies in groep 1-2 tot de acceptatie van dyslexie en compensatie en dispensatie in het voortgezet onderwijs. Mijn focus ligt op het begeleiden van de sociaal-emotionele problematiek, die dyslexie vaak met zich meebrengt. Ik ben tevens gecertificeerd Beeldcoach en kan daarmee direct op de werkvloer coaching aanbieden voor zowel leerkrachten als leerlingen.

Mijn ideaal met betrekking tot de sociaal-emotionele begeleiding van kinderen met dyslexie is verwezenlijkt door het mede-ontwikkelen en uitgeven van het product de Dyslexie-Express. Hierna volgde al snel de Lees-beter-meter en de Bureauleggers Dyslexie voor PO en VO, waarop men vroege signalen van dyslexie kan vinden en tevens tips en adviezen voor leerkrachten die ze signaleren. De Taalhulpkaarten zijn op verschillende taaldomeinen gericht en een geweldige aanvulling bij elke taalmethode.

Alle materialen die ik heb ontwikkeld en uitgegeven zijn gericht op de professionalisering van leerkrachten met betrekking tot de begeleiding van leerlingen met leesproblemen en  dyslexie.

Een deel van mijn kennis op het gebied van taal en dyslexie deel ik graag gratis met u door middel van columns en/of downloads.

Voor meer informatie of persoonlijk contact

M: 0634588267

E: terryvandebeek@gmail.com

W:  www.dyslexie-express.nl

Twitter: @DyslexieExpress

Facebook: www.facebook.com/DeDyslexieExpress

LinkedIn : http://www.linkedin.com/ Terry van de Beek

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2024 De Dyslexie-Express | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel