Kennismaken

Mijn naam is Terry van de Beek, eigenaar van Dyadon met een ruime ervaring in het trainen en adviseren op het gebied van goed taal- en leesonderwijs en dyslexie. Ik leid vol passie ouderavonden over dyslexie en diverse taalthema’s, werk enthousiast als trainer voor verschillende externe werkgevers en begeleid en inspireer scholen bij het opzetten en uitvoeren van een taal- of dyslexiebeleidsplan. Ik ontwikkel de benodigde lesmaterialen graag zelf en het liefst op maat. Ik geef ze ook zelf uit en ben daarmee uniek in Nederland! Zie hiervoor www.dyslexie-express.nl.

Ik ben lid van de Vereniging van Taalspecialisten en dyslexiespecialist en ben zowel in het basisonderwijs als in het voortgezet onderwijs werkzaam. Mede hierdoor heb ik een brede kijk op taalproblemen en dyslexie vanaf de eerste signaleringen en interventies in groep 1-2 tot de acceptatie van dyslexie en compensatie en dispensatie in het voortgezet onderwijs. Mijn focus ligt op het begeleiden van de sociaal-emotionele problematiek, die dyslexie vaak met zich meebrengt. Ik ben tevens gecertificeerd Beeldcoach en kan daarmee direct op de werkvloer coaching aanbieden voor zowel leerkrachten als leerlingen. Ook lever ik graag maatwerk aan scholen in de vorm van diverse workshops en studiedagen.

Mijn ideaal met betrekking tot de sociaal-emotionele begeleiding van kinderen met dyslexie is verwezenlijkt door het mede-ontwikkelen en uitgeven van de Dyslexie-Express. Hierna volgden al snel de Lees-beter-meter en de Bureauleggers Dyslexie voor PO en VO, waarop men vroege signalen van dyslexie kan vinden en tevens tips en adviezen voor leerkrachten die ze signaleren. De Taalhulpkaarten zijn op verschillende taaldomeinen gericht en een geweldige aanvulling bij elke taalmethode.

Alle materialen die Dyadon ontwikkelt en uitgeeft zijn gericht op de professionalisering van leerkrachten met betrekking tot de begeleiding van leerlingen met leesproblemen en  dyslexie.

Een deel van mijn kennis op het gebied van taal en dyslexie deel ik graag gratis met u door middel van columns of downloads.

Voor meer informatie of persoonlijk contact

M: 0634588267

E: terryvandebeek@dyadon.nl

W:  www.dyadon.nl

Twitter: @DyslexieExpress

Facebook: www.facebook.com/DeDyslexieExpress

LinkedIn : http://www.linkedin.com/ Terry van de Beek

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2022 De Dyslexie-Express | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel